Sunday, November 04, 2007

Hot Fuzz


Efter att ha hört så mkt gott och bra kritik om denna film tog jag och hyrde den igår för att ha nåt att göra en ensam lördagkväll.
Så besviken jag blev. Den var inte alls lika rolig som deras första rulle, Sean of the Dead. Filmen bjöd på några små skratt men kändes överlag väldigt ojämn. En trevlig rulle men ingen hysteriskt rolig sådan.
Polisen Nicholas Angel är alldeles för bra för Londons poliskår. Han förflyttas till en liten håla på landsbygden, Sandford, som blivit vald till bästa by år efter år. Livet här ter sig väldigt idylliskt, ingen kriminalitet, inga brott och alla är väldigt hjälpsamma och trevliga. Hans kollegor på polisstationen tar livet och arbetet med en klackspark och den lokala puben är den naturliga träffpunkten när klockan slår fem på eftermiddagen. Men Angel är inte övertygad. Han menar att det ALLTID händer nåt, man måste bara vara vaksam. Han stöter dock ganska snart på motstånd och snart uppstår frågan. Är han galen eller händer det verkligen mystiska saker i Sandford?
Betyg: 3

1 comment:

Annsan said...

Ja, jag kan bara hålla med. Sean of the dead var såååå mycket bättre och roligare, men de små skratten som blev förgyllde kvällen :o) Skriver under på en 3:a jag med :o)